Vera
Records de Vera en el món del ciclisme
juny 28, 2024

1

Aquest cap de setmana comença una de les proves més importants del ciclisme, el Tour de França, una competició que pertany al calendari mundial de l’UCI World Tour. En aquest calendari de proves, també hi forma part la Volta a Catalunya, on aquest any, Vera ha sigut patrocinador tecnològic oficial. 

Aprofitem l’ocasió per recordar la nostra implicació i participació en la Volta Ciclista a Catalunya masculina el passat mes de març, on a més de ser patrocinadors tecnològics i patrocinar el millor ciclista jove de la Volta, hi vam aportar la nostra connexió. 

Vera va connectar algunes de les sales de premsa i diferents punts complicats de les etapes, concretament en zones on hi havia poca cobertura mòbil i 0 accés a la xarxa, per tal que els diferents mitjans de comunicació poguessin retransmetre en directe aquesta prova. 

També ens fa especial il·lusió recordar la nostra participació de principis de mes de juny, a la primera edició de la Volta Ciclista a Catalunya femenina per etapes. En aquesta prova també hi vam ser patrocinadors oficials i hi vam patrocinar un dels 5 mallots, premiant a la millor jove de la Volta a Catalunya. 

En les dues proves de la Volta Ciclista a Catalunya, tant la femenina com la masculina, diferents treballadors i treballadores de Vera van atorgar el mallot al millor i la millor jove de cada etapa durant l’entrega de premis. 

Des de Vera entenem que les Voltes ciclistes tenen una voluntat d’explicar el territori i aquest és un dels fets que ajuda Vera a fer una aposta per aquest tipus d’esdeveniments

Us deixem el recull d’imatges:

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...