Vera
L’Ajuntament de Berga aposta per Vera com a patrocinador oficial de La Patum 2024
maig 14, 2024

2

Vera, l’empresa emergent de telecomunicacions catalana, ha signat aquest matí l’acord, segons el qual, exercirà com patrocinador de La Patum de Berga 2024. Amb aquest moviment, l’operadora que es troba en ple procés d’expansió dins del territori català desplegant una xarxa pròpia de fibra òptica, avança en el seu objectiu d’impulsar el territori i la seva gent.

La Patum de Berga, amb més de 600 anys d’història, representa un llegat cultural inigualable, reconegut com una obra mestra del patrimoni oral i immaterial de la humanitat. Amb aquest patrocini, Vera reafirma el seu compromís amb la preservació i promoció de les tradicions catalanes. “Ens complau revertir part dels nostres ingressos en fomentar que a Catalunya passin coses, especialment en esdeveniments culturals on compartim valors. Forma part de la nostra filosofia i és cap on anem. A través d’aquest patrocini, reiterem el nostre compromís amb el creixement cultural de Catalunya i la seva gent.”, explica Jordi Compte, director general de Vera.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Berga celebra la col·laboració amb Vera com un retorn del suport privat a la festa, després de la finalització del patrocini d’Estrella Damm. “Estem contents de recuperar el finançament privat de La Patum gràcies a una empresa com Vera, la qual desenvolupa la seva activitat en el territori català i fomenta la creació de llocs de treball fora dels grans nuclis de població del país. Ens omple d’orgull poder compartir aquest projecte amb l’empresa de telecomunicacions catalana amb seu a Osona, ja que poques empreses reverteixen part dels seus ingressos en la cultura popular, així com ho ha fet Vera.”, comenta Ivan Sànchez, alcalde de Berga.

En aquest sentit, l’acord entre Vera i l’Ajuntament de Berga constarà de dues parts, una fixa i una variable, així com beneficis addicionals per als habitants locals i els visitants. Vera valorarà l’impacte del patrocini a La Patum i oferirà descomptes especials a aquells que utilitzin el codi #VeraésPatumaire durant la festa o les altes que es generin a Berga. A més, tots els usuaris del codi #VeraésPatumaire gaudiran d’un 15% de descompte a la tarifa de fibra fins a finals d’any.

Amb aquesta aliança entre Vera i l’Ajuntament de Berga, es reafirma el compromís compartit amb la preservació de la cultura catalana i el suport al desenvolupament local. La presentació oficial de l’acord marca el començament d’una nova etapa de col·laboració i creixement per a La Patum de Berga i la comunitat berguedana.

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...