Fibra òptica
Vius a una zona rural i necessites una bona connexió a Internet? 
abril 22, 2024

1

A Vera volem que totes les persones, visquin on visquin, puguin gaudir d’una bona connexió a Internet, perquè sabem el que és no poder veure el teu programa preferit quan vols o que quan teletreballes, un correu electrònic de feina tardi mil hores a enviar-se quan és urgent. 

Hi ha zones del territori, sobretot les zones rurals, barris o cases aïllades, on la fibra òptica encara no arriba i, per tant, les persones que hi viuen han de recórrer a solucions com les dades de tarifes mòbils, que són inestables i tenen limitacions de consum. 

A Vera tenim el Pla Rural, una connexió sense fils de primera qualitat. Utilitzem el sistema WISP (Wireless Internet Service Provider), que és un servei d’aprovisionament d’Internet sense cables, que a través d’antenes ens permet proporcionar connexió a Internet en aquells indrets on la fibra òptica no arriba. 

A diferència d’altres tecnologies sense fils, que pateixen de problemes d’estabilitat amb fluctuacions considerables de rendiment, el nostre servei garanteix una estabilitat, el què facilita i millora l’experiència del client tant en la navegació com en serveis més exigents. 

El nostre servei no té límit de consum i oferim exactament el que necessites per a l’ús d’Internet.

Pel que fa a les línies mòbils, oferim només les que necessita cada client per a l’ús d’Internet. Tenim tres opcions de línia mòbil diferents per adaptar-ho a cada cas, des de 20 GB, 40 GB o GB inacabables, tantes gigues que és pràcticament impossible acabar-se-les. 

A Vera arribem allà on altres operadores no arriben proporcionant Internet a les zones més rurals de Catalunya. Si vius a una zona rural amb poca connexió a Internet, truca’ns al 1543 per saber si tenim cobertura WISP a la teva zona i ajudar-te a navegar a tota velocitat.

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

L’evolució del 3G al 5G

L’evolució del 3G al 5G

Avui dia som capaços de connectar-nos a Internet des de qualsevol dispositiu mòbil, ja sigui per mirar un vídeo a YouTube, una sèrie a Netflix o buscar una direcció en concret a Google Maps, però com hem arribat fins aquí?  Analitzem quina ha sigut l’evolució...

Superwifi de Vera: connexió wifi per tota la casa

Superwifi de Vera: connexió wifi per tota la casa

Has contractat un servei de connexió a Internet d’alta velocitat, tens a punt tots els dispositius d’última generació, t’estires al llit per escoltar el podcast setmanal que tant t’agrada i… es talla la connexió. Ho sabem, no poder gaudir al màxim del teu servei de...