Empresa | Internet
El teu negoci necessita una connexió a Internet que no falli mai
abril 19, 2024

2

La connexió a Internet s’ha tornat essencial a les nostres vides i encara més, dins el món empresarial que necessita una bona connexió a totes hores, sigui per mantenir la maquinària i equips de treball operatius, fer videoconferències, mantenir els serveis d’accés remot actius o per enviar correus electrònics.

A Vera sabem que no disposar d’una bona connexió a Internet és un mal de cap per a la teva empresa, ja que una interrupció del servei pot significar una aturada de la productivitat i, per tant, repercutir econòmicament de manera significativa a l’empresa. Per això, a nosaltres ens agrada fer les coses de manera diferent, perquè sabem què necessites i com ho necessites

Volem que no perdis mai la connexió a Internet, per això disposem del servei Connexió Garantida. Un servei que assegura una connectivitat a Internet sense talls amb una connexió principal de fibra òptica i una tecnologia alternativa que, en cas d’interrupció del servei, s’activa i es configura de manera automàtica per garantir que tots els dispositius de l’empresa estiguin connectats a Internet sense interrupcions, ni canvis de configuracions manuals, ni intervencions sobre els servidors, mantenint així, la continuïtat del negoci amb el mínim impacte.

A més a més, el nostre equip tècnic supervisa de manera proactiva i en tot moment la connexió. Et mantindrà informat de la situació i el diagnòstic tècnic. El servei també inclou atenció prioritària les 24 hores dels 7 dies de la setmana, per tant, si tens qualsevol dubte, incidència o requeriment, els nostres tècnics estaran a la teva disposició per ajudar-te. 

Aquest servei normalment va dirigit a les empreses que tenen una dependència total d’Internet sigui per operativa interna o per què disposen de servidors o serveis exposats a Internet.

Cada empresa és un món, per això elaborem propostes personalitzades amb amples de banda i disponibilitat de tràfic a mida, tant en la connexió principal com en la de suport. 

Si vols gaudir d’una excel·lent connectivitat a Internet, contacta amb nosaltres al 900 730 990 i el nostre equip d’experts en solucions per a empreses t’assessorarà sense cap compromís.  

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Les IP’s i els ports: què són i per a què serveixen?

Les IP’s i els ports: què són i per a què serveixen?

Tots els dispositius a Internet tenen un nom que els diferencia i els identifica, aquest nom es diu adreça IP i està formada per quatre xifres que van de 0 a 255 i estan separades per un punt. Un exemple d’adreça IP és 185.87.188.10 o bé 192.168.1.56 No totes les...

Com fer un test de velocitat correctament

Com fer un test de velocitat correctament

Actualment, l’Internet és l’eina més important per a tots nosaltres, ja que l’utilitzem per fer-ho tot. Sigui per connectar-te a la videotrucada de feina, buscar vols d’avió per marxar al setembre, mirar la segona temporada de la teva sèrie preferida o descarregar-te...

Meta vol les teves dades personals per la seva IA

Meta vol les teves dades personals per la seva IA

Abans del 26 de juny tens temps a oposar-te a la nova Política de Privacitat de Meta per a la protecció de dades dels usuaris. L’objectiu és utilitzar les dades personals, com ara el teu nom i informació de contacte, a través d’imatges i textos, per entrenar i...