Fibra òptica
Superwifi de Vera: connexió wifi per tota la casa
gener 22, 2024

2

Has contractat un servei de connexió a Internet d’alta velocitat, tens a punt tots els dispositius d’última generació, t’estires al llit per escoltar el podcast setmanal que tant t’agrada i… es talla la connexió.

Ho sabem, no poder gaudir al màxim del teu servei de connexió perquè la xarxa wifi no arriba a l’altra punta del teu habitatge és molt frustrant!

Això pot ser degut a factors com el gruix de les parets, la distribució de les estances, o el nombre de dispositius connectats de manera simultània. Fins i tot els dispositius dels veïns poden provocar interferències i dificultar la connexió a casa teva.

 

A Vera volem que espremis al màxim el nostre Internet, per això posem a la teva disposició el Superwifi, el complement perfecte pel teu pla que et permetrà gaudir de la teva xarxa wifi fins i tot des dels racons més allunyats de casa.

El Superwifi és un sistema que adapta la xarxa wifi del teu habitatge a les seves necessitats específiques de mida i distribució, i et permetrà tenir connectats més de 30 dispositius alhora

El producte inclou un router i un dispositiu satèl·lit que estenen la xarxa wifi per tota la casa, fins i tot als racons més allunyats, i mitjançant un sistema Mesh asseguren una connectivitat òptima dels dispositius en tot moment. A més, si el teu habitatge ho requereix, pots adquirir més satèl·lits per tal d’estendre la xarxa per tota la superfície que necessitis. Per aquest motiu, pot ser la solució ideal per a habitatges grans.

El Superwifi de Vera es configura amb una app que també permet monitorar l’estat de la xarxa en tot moment per a consultar la velocitat de connexió, veure quins dispositius hi estan connectats, solucionar problemes o establir configuracions de control parental.

Pots afegir el Superwifi a qualsevol dels plans d’Internet de Vera per només 5 € al mes (aquest preu inclou el router i un satèl·lit). I si ja ets client, truca’ns al 1543 i adquireix-lo pel mateix preu.

Equip de Vera

marketing
Comparteix

Articles relacionats

L’evolució del 3G al 5G

L’evolució del 3G al 5G

Avui dia som capaços de connectar-nos a Internet des de qualsevol dispositiu mòbil, ja sigui per mirar un vídeo a YouTube, una sèrie a Netflix o buscar una direcció en concret a Google Maps, però com hem arribat fins aquí?  Analitzem quina ha sigut l’evolució...