Telefonia Mòbil
5 consells que has de tenir presents aquestes vacances
juliol 10, 2024

2

Sabem les ganes que tens de marxar de vacances i desconnectar. I també sabem que no voldràs ni veure el mòbil mentre estàs a la platja o a la muntanya per evitar rebre correus de feina o whatsapps urgents. És molt bona idea, però des de Vera volem recordar-te que no desconnectis tant del mòbil per no perdre’l de vista.

És l’època de l’any quan més incidents succeeixen amb el mòbil, ja sigui perquè passen accidents, ens relaxem o abaixem la guàrdia i els pirates informàtics se n’aprofiten. 

A Vera et deixem alguns consells per evitar tots aquests problemes:

  • Fes una còpia de seguretat

S’acosten les festes majors, els dies de piscina amb amics, els dinars amb família al xiringuito… i per no tenir un ensurt i que algú s’aprofiti de l’aglomeració per agafar el que no és seu, t’aconsellem que facis una còpia de seguretat per tenir tot el teu contingut i dades controlades. Val més prevenir que lamentar-se després. 

  • Apaga el wifi

Sabem que a l’estiu és quan més gigues gastes, i entrar a una xarxa oberta és una temptació. Però has de tenir present que moltes xarxes obertes no compten amb mesures de seguretat, i és molt arriscat efectuar depèn quines operacions, com entrar en el teu compte bancari o accedir a les teves contrasenyes. Per tant, evita utilitzar la xarxa oberta sempre que puguis. 

Si ets client de Vera, ara pots acumular les gigues. És a dir, si aquest mes vas sobrat de gigues, les acumules pel mes següent. 

  • Carrega la bateria amb garantia

Cada vegada és més habitual trobar ports USB en llocs de pas, com ara aeroports, centres comercials o bars. Sembla una cortesia, però pot convertir-se en un malson. Alguns d’aquests USB poden posar en perill la seguretat de les dades del teu dispositiu i extreure les que ells vulguin, com ara contrasenyes o fins i tot, imatges personals. 

Per tant, si vols carregar el teu mòbil amb seguretat, t’aconsellem que ho facis amb el teu propi carregador a un endoll normal o amb bateries externes que pots trobar a les nostres botigues Vera.

  • Revisa les aplicacions amb freqüència

És normal que vulguis desconnectar tant fins al punt de deixar d’entrar en algunes aplicacions que fas servir diàriament. Tot i així, t’aconsellem que de tant en tant les revisis per comprovar que tot està bé. D’aquesta manera, controlaràs la situació en tot moment i no t’emportaràs una sorpresa a la tornada. 

  • Desconfia de les gangues

L’estiu és l’època que més ofertes t’arriben, i segur que són molt temptadores. Probablement no ho siguin. Evita respondre a aquestes ofertes enganyoses que et poden arribar per SMS, WhatsApp o correu electrònic, i en cap cas introdueixis dades personals o contrasenyes. 

Si segueixes aquests consells, és molt probable que aquest estiu tornis a casa amb bons records. 

Si tens algun altre consell que creus que és important tenir-lo present, ens farà molta il·lusió que ens deixis un comentari per ajudar a difondre’l i que aquest estiu, tots estiguem protegits. 

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Estrenem aplicació mòbil d’Àrea client Vera

Estrenem aplicació mòbil d’Àrea client Vera

A Vera treballem dia a dia per continuar millorant l’atenció al nostres clients i oferir-los sempre un servei d’alta qualitat.  Com que ens agrada posar les coses fàcils, hem dissenyat l’aplicació mòbil d’àrea client perquè els nostres clients puguin gaudir al màxim...

Soc a l’estranger i no em funcionen les dades

Soc a l’estranger i no em funcionen les dades

Sabem les ganes que tens de marxar de vacances amb la parella, amics o família i viatjar ben lluny per desconnectar i descobrir nous llocs, però no volem que marxis sense algunes recomanacions de telefonia mòbil si la teva destinació és a l’estranger.  Per defecte, la...

Mai estar al núvol t’havia connectat tant

Mai estar al núvol t’havia connectat tant

Has tingut la mala sort que et robin el mòbil? O se t’ha espatllat l’ordinador i has perdut totes les imatges i documents que tenies guardats? Si això t’ha passat, aquí et donem un consell. El ‘núvol’. Una infraestructura pensada perquè tot això no passi. Un lloc...