Internet
Meta vol les teves dades personals per la seva IA
juny 20, 2024

1

Abans del 26 de juny tens temps a oposar-te a la nova Política de Privacitat de Meta per a la protecció de dades dels usuaris. L’objectiu és utilitzar les dades personals, com ara el teu nom i informació de contacte, a través d’imatges i textos, per entrenar i alimentar l’eina i models d’Intel·ligència Artificial (IA) de la companyia. Aquesta nova normativa afectarà les plataformes socials com Facebook, Instagram, Messenger i Threads, en el cas de WhatsApp queda exclosa.

Com a usuari de la plataforma, et pots oposar a aquesta política i, per tant, que Meta no utilitzi les teves dades personals i continguts publicats en les diferents plataformes. 

 

Per evitar que això passi i que utilitzin el teu contingut amb aquesta nova política, abans del 26 de juny hauràs d’accedir al formulari d’objecció que Meta ha habilitat a les plaformes socials. 

Dins aquest formulari, hauràs de seleccionar el país de residència i facilitar la teva adreça de correu electrònic junt amb aquestes dues preguntes:

  • Com t’afecta aquest tractament de dades (pregunta obligatòria)
    • Aquí et recomanem que posis: ‘No dono consentiment perquè Meta faci servir les meves imatges, peus de pàgina, ni cap altre tipus de contingut penjat per mi en les diferents xarxes socials de Meta (Facebook, Instagram, Messenger, Threads…)
  • Quina informació addicional poden tenir en compte per a la revisió de la teva oposició (pregunta opcional)

 

Un cop enviat el formulari, Meta revisarà la teva sol·licitud i en cas de ser acceptada, rebràs un correu electrònic informant de si quedes exclòs a aquesta normativa.

Els passos per arribar al formulari des d’Instagram en el telèfon mòbil són: 

  • Anar a la configuració d’Instagram > Informació > Política de privacitat. 
  • Dins la pàgina de política de privacitat, ja apareixerà la nova normativa. 
  • Fer clic a ‘Drets d’oposar-te’ 
  • Seguir els passos mencionats anteriorment.

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Les IP’s i els ports: què són i per a què serveixen?

Les IP’s i els ports: què són i per a què serveixen?

Tots els dispositius a Internet tenen un nom que els diferencia i els identifica, aquest nom es diu adreça IP i està formada per quatre xifres que van de 0 a 255 i estan separades per un punt. Un exemple d’adreça IP és 185.87.188.10 o bé 192.168.1.56 No totes les...

Com fer un test de velocitat correctament

Com fer un test de velocitat correctament

Actualment, l’Internet és l’eina més important per a tots nosaltres, ja que l’utilitzem per fer-ho tot. Sigui per connectar-te a la videotrucada de feina, buscar vols d’avió per marxar al setembre, mirar la segona temporada de la teva sèrie preferida o descarregar-te...