Telefonia Mòbil
Mai estar al núvol t’havia connectat tant
juny 14, 2024

1

Has tingut la mala sort que et robin el mòbil? O se t’ha espatllat l’ordinador i has perdut totes les imatges i documents que tenies guardats? Si això t’ha passat, aquí et donem un consell.

El ‘núvol’. Una infraestructura pensada perquè tot això no passi. Un lloc segur, fiable i flexible per adaptar-se en tot moment segons les teves necessitats. 

És important tenir tots els teus documents importants guardats al núvol, perquè d’aquesta manera t’asseguraràs que mai no els perdràs. Sempre sabràs on trobar-los, siguis on siguis, i hi podràs accedir des de qualsevol dispositiu, mòbil, tablet o portàtil. I encara millor, un dels grans avantatges de tenir-ho tot en el núvol és que les accions que facis des de qualsevol dispositiu se sincronitzaran tots alhora. 

L’únic que has de fer és connectar-te a la teva unitat de Google Drive, iCloud, etc., i en un moment els tindràs al teu abast. 

D’aquesta manera, els teus arxius sempre els tindràs disponibles de manera ràpida i senzilla. Un petit consell que segur que et solucionarà la vida. 

Si tens algun altre consell, ens el pots deixar en els comentaris. I si vols gaudir de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica per pujar i baixar els teus documents i continguts del núvol, entra al nostre web i consulta els plans de fibra i mòbil de veritat que tenim per a tu. 

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Estrenem aplicació mòbil d’Àrea client Vera

Estrenem aplicació mòbil d’Àrea client Vera

A Vera treballem dia a dia per continuar millorant l’atenció al nostres clients i oferir-los sempre un servei d’alta qualitat.  Com que ens agrada posar les coses fàcils, hem dissenyat l’aplicació mòbil d’àrea client perquè els nostres clients puguin gaudir al màxim...

Soc a l’estranger i no em funcionen les dades

Soc a l’estranger i no em funcionen les dades

Sabem les ganes que tens de marxar de vacances amb la parella, amics o família i viatjar ben lluny per desconnectar i descobrir nous llocs, però no volem que marxis sense algunes recomanacions de telefonia mòbil si la teva destinació és a l’estranger.  Per defecte, la...

5 consells que has de tenir presents aquestes vacances

5 consells que has de tenir presents aquestes vacances

Sabem les ganes que tens de marxar de vacances i desconnectar. I també sabem que no voldràs ni veure el mòbil mentre estàs a la platja o a la muntanya per evitar rebre correus de feina o whatsapps urgents. És molt bona idea, però des de Vera volem recordar-te que no...