Vera
Arrelats al territori, la nova aposta de Vera
juny 10, 2024

1

Seguint amb el nostre propòsit d’impulsar Catalunya i la seva gent transformant de debò la seva realitat digital, el dijous 30 de maig, vam presentar durant la inauguració de La Patum de Berga, la nostra aposta de vinculació amb el territori, Arrelats al territori, impulsant la cultura i el creixement tecnològic.

Aquest projecte es basa en la voluntat d’implementar a Catalunya tot l’aprenentatge adquirit en cadascun dels territoris de les empreses predecessores, posant un fort focus en el valor de la proximitat. Mantenim la nostra voluntat d’invertir en activitats del territori que hi compartim valors, i que a més d’aportar recursos econòmics, també hi aportem tecnologia pròpia.

Durant la presentació, vam comptar amb l’assistència dels caps dels festivals catalans més importants com ara Montse Portús, directora del Mercat de Música Viva de Vic; Marina Iglesias, directora del Rec.0, Anna Rosa Cisquella, sòcia de Dagoll Dagom o Dani Poveda, director general del Festival Vida, entre d’entre altres.

Us deixem algunes imatges de l’experiència única que vam viure!

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...