Vera
La millor ciclista jove de la Volta a Catalunya serà Vera
maig 27, 2024

1

Avui, hem estat a la presentació oficial dels mallots de la Volta Ciclista a Catalunya femenina que ha tingut lloc a la Sala de Columnes de l’Ajuntament de Manresa. 

Han presentat la prova, que tindrà lloc del 7 al 9 de juny amb la participació de grans ciclistes d’arreu del món i que es disputarà en 3 etapes. La primera d’elles començarà i acabarà a Manresa. 

L’acte de presentació dels mallots comptava amb la presència de Marc Aloy, l’alcalde de Manresa; Anjo Valentí, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa; Aleix Villatoro, el director del Consell Català de l’Esport; David Escudé, diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona i Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya. 

En aquesta prova femenina, patrocinarem un dels 5 mallots, el blanc, premiant a la millor jove de la Volta a Catalunya. 

Una prova que segur que tindrà molt d’èxit i generarà molta expectació. Des de Vera mantenim la voluntat de ser part de grans esdeveniments esportius que tenen lloc al territori català, i on hi compartim valors. A més, en aquesta ocasió donant suport a l’esport femení al costat de les millors ciclistes del món. 

La millor jove de la Volta serà Vera!

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...