Vera
Vera ha guanyat l’accèssit de Formació i Ocupació del Premi Nacional Pyme de l’any 2023
maig 2, 2024

1

Dimarts 30 d’abril, Vera va guanyar l’accèssit nacional de Formació i Ocupació dins del marc del Premi Nacional Pyme de l’any 2023 convocat pel Banc Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya a Madrid.

Un guardó que anualment reconeix el rendiment de les petites i mitjanes empreses espanyoles, una labor fonamental per a la creació d’ocupació i riquesa a escala local.

Amb només cinc guardonats en tot el territori espanyol, a Vera hem rebut aquest reconeixement com a testimoni del nostre compromís i contribució a la digitalització de Catalunya. Vera ha jugat un paper clau en la creació de més de 250 llocs de treball directe i indirecte a la província de Barcelona i Girona. A més, apostant pel benestar laboral dels nostres empleats, invertint en la seva formació continua i col·laborant amb centres d’estudi de Formació Professional Dual. 

Amb aquest reconeixement, reafirmem el nostre compromís amb el creixement econòmic i la millora de l’ocupació a través de la innovació i la digitalització.

 

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...