Vera
#Pantalles: xerrades sobre seguretat digital
març 20, 2024

1

Vera, com a operador i agent important del sector de les telecomunicacions català, vol donar resposta a la inquietud creixent envers l’ús dels dispositius digital en infants i joves.

És probable que hàgiu sentit a parlar dels grups de whatsapp que s’estan creant amb famílies que volen prohibir el mòbil en menors de 16 anys, o haureu escoltat a les notícies que el Departament d’Ensenyament ha publicat unes instruccions sobre l’ús dels mòbils als centres educatius.

Aquesta problemàtica està a l’ordre del dia més que mai, i és per aquest motiu que des de Vera vam organitzar un cicle de xerrades a Igualada i Banyoles amb uns ponents de renom que van debatre i donar eines als assistents per a gestionar de la millor manera possible l’ús, i evitar així el mal ús o l’abús, de les pantalles.

Aquestes xerrades es van fer en col·laboració amb entitats com els Moixiganguers d’Igualada, el Club Natació Banyoles, la UVic i els mossos d’Esquadra, i van comptar amb la presència d’experts com la Mariola Dinarès, en Jordi Camós o en Xavier Ibarz. 

Continuem treballant per a oferir més xerrades #Pantalles per arribar a noves ubicacions, com podria ser a Vic. Us mantindrem informats sobre les novetats. 

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...