Vera
Vera, patrocinador oficial tecnològic de la Volta Ciclista a Catalunya 
març 12, 2024

1

A Vera volem estar al costat dels grans esdeveniments esportius que tenen lloc arreu del territori, com la Volta Ciclista a Catalunya, perquè creiem que representen una manera de ser que encaixa amb els nostres valors de proximitat i impuls del territori i les persones que hi viuen. 

Aquest any, som patrocinadors oficials tecnològics de la 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, premiant al millor ciclista jove de 23 anys o menys de la Volta. El mallot que caracteritza aquesta classificació, és de color blanc amb franges taronges. 

Una edició que compta amb una participació estel·lar, un recorregut exigent i variat i amb una gran aposta per mostrar el territori al món. Un total de set etapes que reuniran els millors equips del món i on la muntanya serà la protagonista.

La Volta és un esdeveniment amb molta trajectòria del qual ens hem de sentir orgullosos com a país, i per això ens fa molta il·lusió poder donar-hi suport i patrocinar el mallot jove, que representa el talent, l’esforç i les ganes de créixer i ser millors dia a dia.

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...