Vera
Si no vols el mateix de sempre, prem Vera.
març 11, 2024

1

A Vera som diferents. No ens agraden els robots, ni els contractes confusos, ni les sorpreses a les factures.

I com a resultat, et presentem la nova campanya de Vera 2024, on l’objectiu és mostrar-nos com el que som: una alternativa honesta i real, una operadora de fibra i mòbil de veritat que es centra en les persones i on el valor està en el servei que oferim. 

La nova campanya ja està activa amb anuncis televisius. Si encara no has vist els nostres anuncis, aquí els deixem perquè puguis veure’ls.

Hem treballat de valent de la mà de grans equips com Summa Branding i Abuela Studio per dur a terme amb èxit la creació i la campanya d’aquest any.

Hi ha publicacions que fa especial il·lusió compartir, i aquesta n’és una! 

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...