Vera
Vera, protagonista al Mobile World Congress de Barcelona
febrer 26, 2024

1

Vera i el projecte d’impulsar Catalunya i les persones que hi viuen, van ser protagonistes ahir en el primer dia del Mobile World Congress de Barcelona.

En Marc Mundó, conseller delegat de Vera, va estar present a la taula rodona de Santander Startups, presentant el nostre projecte i com amb l’impuls d’eines com el Fons Smart hem pogut competir amb grans operadors i créixer dia a dia.

En el cas de l’Aleix Solé Romeu, director Tècnic d’Infraestructura de Vera, va participar en una xerrada col·laborativa amb Huawei sobre la creació de xarxes intel·ligents i eficients que tenen com a objectiu oferir un servei de major qualitat i proximitat a les persones que confien en els nostres serveis de connexió.

Amb aquesta participació en un dels esdeveniments sectorials més importants a nivell nacional i internacional, a Vera continuem a pas ferm cap a l’objectiu de ser l’operador de referència del territori.

Equip de Vera

marketing
Comparteix
Subscriu-te
Notificar de
guest
0 Comments
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris

Articles relacionats

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Vera renova el seu compromís amb el Mercat de Música Viva de Vic

Estem contents de renovar l’acord de patrocini amb l’OFIM, l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic, per tornar a patrocinar el Mercat de Música Viva de Vic 2024, reafirmant-nos com a patrocinadors tecnològics d’un dels esdeveniments més rellevants del país,...

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Verapedia, més tecnicismes que necessites saber 

Segurament si us parlem d’API, DNS, LAN o UTP us pensareu que us estem parlant en un altre idioma.  Per això, a Vera ens agrada fer les coses diferents i com vam fer-ho la primera vegada, aquí podeu veure tots els tecnicismes que vam recollir, avui us en presentem...